Промена на јазик


ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ


Бидејќи целата територија на нашата држава ќе биде зафатена со високи температури од алертна и портокалова фаза во текот на следните денови, почнувајќи од четврток 21.07. до 24.07.2021 година, ДИТ ги известува работодавачите дека согласно своите надлежности ќе врши засилени инспекциски контроли
Прочитај повеќе..

Известување за топлотен бран и препораки


ИЗВЕСТУВАЊЕПРИЈАВА


ЈАВЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОJ

СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

Во текот на изминатата работна недела од 18.07. до 22.07.2022 година, Државните инспектори за труд од областа на работните односи извршија вкупно 212 инспекциски надзори на целата територија на Република Северна Македонија. Од вкупниот број на надзори извршени се 80 редовни надзори, 87 вонредни надзори и 45 контролни инспекциски надзори за утврдување дали работодавачите постапиле по истекот на рокот од издадените решенија. Во […]

Интерен оглас 1 Образец за пријава по интерен оглас за ДИТ

Интерен оглас 6 Образец за пријава по интерен оглас за ДИТ

Интерен оглас 5 Образец за пријава по интерен оглас за ДИТ

Интерен оглас 04 Образец за пријава по интерен оглас за ДИТ