13 сре
All-day
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
10:30 am Државниот инспекторат за труд домаќин на Оценска Мисија на инспекторите за труд
Државниот инспекторат за труд домаќин на Оценска Мисија на инспекторите за труд
Окт 13 @ 10:30 am – Окт 14 @ 12:00 am
Државниот инспекторат за труд домаќин на Оценска Мисија на инспекторите за труд
Државниот инспекторат за труд од 13-ти до 15-ти октомври 2021 година e домаќин на Оценска мисија на инспекторатите за труд, организирана во рамките на проектот на Меѓународната организација на трудот: Платформа за вработување и социјални[...]