1 пон
All-day
12:00 am
1:00 am
2:00 am
3:00 am
4:00 am
5:00 am
6:00 am
7:00 am
8:00 am
9:00 am
10:00 am
11:00 am
12:00 pm
1:00 pm
2:00 pm
3:00 pm
4:00 pm
5:00 pm
6:00 pm
7:00 pm
8:00 pm
9:00 pm
10:00 pm
11:00 pm
12:49 pm Oбука на тема „Права на младите на работното место – пристојна работа за младите луѓе”
Oбука на тема „Права на младите на работното место – пристојна работа за младите луѓе”
Јан 1 @ 12:49 pm – Јан 2 @ 12:00 am
Oбука на тема „Права на младите на работното место – пристојна работа за младите луѓе” Од 01 јануари 2018 година, Младинските Информативни и Советодавни Центри ИНФО СЕГА од Прилеп и Кавадарци во соработка со Факултети.мк[...]