Ndryshimi i gjuhës


ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ


Бидејќи целата територија на нашата држава ќе биде зафатена со високи температури од алертна и портокалова фаза во текот на следните денови, почнувајќи од четврток 21.07. до 24.07.2021 година, ДИТ ги известува работодавачите дека согласно своите надлежности ќе врши засилени инспекциски контроли
Прочитај повеќе..

Известување за топлотен бран и препораки


ИЗВЕСТУВАЊЕFletëparaqitje


PARAQITUNI NË NUMRIN E TELEFONIT

СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

SEMINARE


Inspektorati Shtetëror i Punës me qëllim përforcimin e kapaciteteve të inspektorëve, në bashkëpunim me USAID në kuadër të projektit për modernizimin e shërbimit inspektiv më 8 dhe 9 prill 2019 në Ohër, mbajtën seminarin me temë:
,, Ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për marrëdhënie pune.,,


Në drejtim të përforcimit të kapaciteteve të Inspektoratit Shtetëror të Punës janë mbajtur shumë seminare.

Gjatë vitit 2009 drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Punës, Goran Jovanovski ka marrë pjesë në shumë takime dhe seminare ndërkombëtare.

Galeria