Ndryshimi i gjuhës


ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ


Бидејќи целата територија на нашата држава ќе биде зафатена со високи температури од алертна и портокалова фаза во текот на следните денови, почнувајќи од четврток 21.07. до 24.07.2021 година, ДИТ ги известува работодавачите дека согласно своите надлежности ќе врши засилени инспекциски контроли
Прочитај повеќе..

Известување за топлотен бран и препораки


ИЗВЕСТУВАЊЕFletëparaqitje


PARAQITUNI NË NUMRIN E TELEFONIT

СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

STRUKTURA ORGANIZATIVE


DREJTORESHË

Vesna Tomovska

email: vtomovska@mtsp.gov.mk

Të dhënat personale

 • Vendi i lindjes :Manastir,Republika e Maqedonisë së Veriut
 • Kombësia: Vllehe

Arsimimi formal

viti 1985

 • Juriste e diplomuar
 • Universiteti Shën Klimenti i Ohrit ,Fakulteti juridik- Manastir , Republika e Maqedonisë së Veriut

Përvojë pune

 • 2022- ud Drejtoreshë e Inspektoratit Shtetëror të Punës
 • 2020-2022 Udhëheqëse e Sektorit për mbikëqyrje inspektuese nga fusha e marrëdhënieve të punës – Kryeinspektor
 • 2018-2020 Udhëheqëse e departamentit të marrëdhënieve të punës në sektorin e mbikëqyrjeve inspektuese
 • 2003 -2018 Këshilltare – Inspektor shtetëror  i punës nga fusha e marrëdhënieve të punës në sektorin e mbikëqyrjeve inspektuese nga fusha e marrëdhënieve të punës
 • 1996-2003 Bashkëpunëtor profesional  nga fusha e marrëdhënieve të punës  dhe sigurisë e shëndetit në punë – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale
 • 1995-1996  Sekretar – Manastir, Unioni Turistik
 • 1987-1995 Referent i pavarur  për marrëdhënie pune  dhe përfaqësim –SHAN Pellagonija , Manastir

Njohja e gjuhëve

 • Anglisht

Shkarkoni CV