Промена на јазик


ПРИЈАВА


ЈАВЕТЕ СЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОJ

СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

Интерен оглас број 03 Образец за пријава по интерен оглас за ДИТ

Оглас 02-2020 Пријава за Оглас

Оглас Образец за пријавување

Интерен Оглас 05/2019 Пријава 05

Интерен оглас 04/2019 Пријава 04