Ndryshimi i gjuhës


ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ


Бидејќи целата територија на нашата држава ќе биде зафатена со високи температури од алертна и портокалова фаза во текот на следните денови, почнувајќи од четврток 21.07. до 24.07.2021 година, ДИТ ги известува работодавачите дека согласно своите надлежности ќе врши засилени инспекциски контроли
Прочитај повеќе..

Известување за топлотен бран и препораки


ИЗВЕСТУВАЊЕFletëparaqitje


PARAQITUNI NË NUMRIN E TELEFONIT

СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

LINQE


› MINISTRIA PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE – www.mtsp.gov.mk

› SHOQATA E MAQEDONISË PËR MROJTJE GJATË PUNËS – www.mzzpr.org.mk

› ORGANIZATA NDËRKOMBËTARE PËR PUNË – www.ilo.org

› AGJENCIONI EUROPIAN PËR MBROJTJE DHE SHËNDET GJATË PUNËS – www.osha.europa.eu/en

› QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË – www.vlada.mk

› International Occupational Hygiene Association – www.ioha.net

› World Health Organization – www.who.int/en

› Center for Disease Control and Prevention – http://www.cdc.gov