🔴 [ВО ЖИВО] Прес конференција на Магдалена Филиповска-Грашкоска

🔴 [ВО ЖИВО] Прес конференција на Магдалена Филиповска-Грашкоска, Стојко Пауновски, Иринка Сотирова, Висаре Риза, Аљадин Хавзиу, Руфат Хусеини и Зоран Атанасов

Posted by TV21 on Вторник, 24 март 2020